Események

2011. 11. 12.

Cégünk már 2005 óta foglalkozik webtárhely szolgáltatásokkal, azóta hazai szerver hosting világ meghatározó tényezõjévé váltunk.

2011. 11. 10.

2009-óta cégünknél is igénybevehetõ VPS szolgáltatás, ezáltal is bõvítettük ügyfeleinknek nyújtható szolgáltatásaink tárházát.

2011. 11. 08.

Szervertermünk korszerûen légkondicionált és csúcstechnológiával ellátott, így tökéletes biztonságban érezheti magát, ha minket választ hosting ügyben és nálunk bérel webtárhelyet vagy helyez el saját szervert.

2011. 11. 06.

Több száz elégedett ügyféllel rendelkezünk hazánkban, mely annak köszönhetõ, hogy minõségi szolgáltatásokat nyújtunk megfizethetõ áron.

2011. 11. 02.

Jelenleg már több mint 10 saját tulajdonú szerverrel rendelkezünk, így szolgáltatásainkkal sokkal több ügyfelet tudunk kiszolgálni, illetve régi ügyfeleinknek is több lehetõséget tudunk biztosítani.

Szolgáltatás Részletek

Image

SLA-k

Mi szerzodésben is vállaljuk a minimum 99%-os rendelkezére állást. Kérjen szerzodésmintát. Esetleges 99% alatti eredmény esetén ingyenesen nyújtottuk szolgáltatásunkat.

 

Image2

Átlátható megállapodás

Kérd ki szerzõdés mintánkat, ellenõriztesd le ügyvédekkel. Nálunk nincs átverés, nincs apróbetû, csak korrekt szolgáltatás, korrekt vállalásokkal.

 

Image3

Profi ügyfélszolgálat

Sokan írják ki a 24 órás ügyfélszolgálatot a hosting cégek közül, de a legtöbbjük nem nyújt valódi, állandó telefonos elérést. Mi viszont igen, számunkra öröm, hogy szinte minden ügyfelünk szerint a miénk a legjobb ügyfélszolgálat, és nem csak a hosting cégek közül.