VPS

Mit jelent a VPS?

A VPS az angol Virtual Private Server kifejezés rövidítése, ,melyet általában magyarul virtuális szervernek szoktuk fordítani. A virtuális szervert egy fizikailag létezõ szerver kapacitásának felosztásával hozzák létre, mely a fizikai szerver egy elõre meghatározott, kötött kapacitásával rendelkezik. Egy ilyen fizikai szerveren több VPS futhat. Természetesen egy virtuális szerver nem rendelkezik a fizikai szervergép teljes memória, processzoridõ és tároló kapacitásával. Azonban a virtuális szerverek kiszolgálására komoly és nagy teljesítményû gépeket használnak, így egy fizikai szerveren számtalan olyan virtuális szerver futhat el, melyek összes kapacitása egy kisebb kapacitású fizikai szerver kapacitásának felelhet meg. Mivel a VPS kívülrõl nem virtuális szerverként, hanem valós szerverként látszik, így nem csak kapacitásában, hanem szolgáltatásaiban is felveszi a versenyt a kisebb szerver számítógépekkel.

Kinek ajánljuk a VPS szolgáltatást?

A mai nagy teljesítményû szerverek futási idejük jelentõs részét kihasználatlan, mert teljesítményük minden szempontból jóval meghaladja a legtöbb alkalmazási terület által igényelt kapacitást. A VPS szolgáltatás során a nagy teljesítményû fizikai szervereket több kisebb, önálló, elkülönített erõforrású virtuális szerverre osztjuk fel, melyek az önálló szerverek minden elõnyét biztosítja a fizikai szervereknél sokkal költséghatékonyabb módon.
Egy VPS szerverrel saját dedikált szerverrel rendelkezhet úgy, hogy nem kellene megvásárolnia a hardvert és helyeznie egy drága szerverteremben.

Mi jelent a VPS Cloud?

A cloud computing egy új, gyorsan terjedõ informatikai szemlélet, mely röviden úgy foglalhatnánk össze, hogy a szerverek és alkalmazások nem különálló gépen futnak, hanem olyam szerverfarmon mely holisztikus számítástechnikai és webtárhely kapacitással rendelkezik. E cloud szerverfarmok kiépítésénél a hihetetlen nagy kapacitáson túl fontos szerepet kap az infrastruktúra hibatûrése valamint a szükségesnél nagyobb mennyiségû komponensek (tárolók, hálózati eszközök, szerverek) megléte, mert így csökkenthetõ a cluodbna futó szerverek leállásának kockázata egy adott eszköz meghibásodása során. Az általunk kínált VPS szolgáltatás egy ilyen holisztikus cloudban fut, amelynek mindenelõnyét Ön is kiélvezheti.

Szolgáltatás Részletek

Image

SLA-k

Mi szerzodésben is vállaljuk a minimum 99%-os rendelkezére állást. Kérjen szerzodésmintát. Esetleges 99% alatti eredmény esetén ingyenesen nyújtottuk szolgáltatásunkat.

 

Image2

Átlátható megállapodás

Kérd ki szerzõdés mintánkat, ellenõriztesd le ügyvédekkel. Nálunk nincs átverés, nincs apróbetû, csak korrekt szolgáltatás, korrekt vállalásokkal.

 

Image3

Profi ügyfélszolgálat

Sokan írják ki a 24 órás ügyfélszolgálatot a hosting cégek közül, de a legtöbbjük nem nyújt valódi, állandó telefonos elérést. Mi viszont igen, számunkra öröm, hogy szinte minden ügyfelünk szerint a miénk a legjobb ügyfélszolgálat, és nem csak a hosting cégek közül.