Viszonteladás

Domain viszonteladás és viszonteladói webtárhely.


Viszonteladói webtárhely szolgáltatásunkat azon vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek szeretnének saját webtárhely szolgáltatást indítani, azonban nem szeretnék magukra vállalni a a saját szerverek és szoftverek megvásárlásával és fenntartásával járó költségeket, ezáltal rögtön az értékesítésre koncentrálhatnak és nem kell foglakozniuk a megbízható technikai háttér nehéz és idõigényes kialakításával.

Milyen esetben érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Ha vállalkozása nemrég kezdte el tevékenységét, és professzionális szinten szeretné ügyfeleit alapvetõ internetes megoldásokkal kiszolgálni. Ha esetleg már mûködõ cégének tevékenységét szeretné kibõvíteni szintén tökéletes megoldást nyújthat viszonteladói webtárhely megoldásunk, mellyel a kezdõ költségek is megspórolhatóak.

Viszonteladói webtárhely bérlése esetén egy felhasználói webtárhely szolgáltatásunkhoz igen hasonló rendszert adunk, mely sokkal komolyabb adminisztrációs felülettel, és természetesen sokkal nagyobb webtárterülettel rendelkezik. Saját ügyfelei tárhelyeit és domainjeit a WHM admin felületen kezelheti.

Domain viszonteladás szolgáltatásunk kreditrendszerben mûködtetjük. A kreditrendszerben Ön elõre kifizet egy bizonyos összeget, melyért krediteket írunk jóvá. Az így szerzett krediteket, mennyiségétõl függõen, listaárnál lényegesen kedvezõbb viszonteladói áron válthatja be hazai vagy egyéb nemzetközi domainekre.

Online elintézhetõ mindféle regisztráció és minden regisztráció után azonnali e-mailben tájékoztatjuk aktuális kreditegyenlegérõl. Magyar domain nevek regisztrációját 17 nap alatt, nemzetközi domainek regisztrációt 48 óra alatt teljesítjük.

Csomagok és díjszabások:

Minden viszonteladói szolgáltatás magában foglalja a következõket: Alapárú Overselling engedélyezés (Mit jelent az overselling?) Saját IP címet adunk saját viszonteladói fiókjához Megbízhatóan stabil hardveres és szoftveres háttér, WHM felület Önnek, magyarnyelvû IspCP Omega felület ügyfeleinek, CentOS szerver operációs rendszer.

Biztonságot

mely megegyezik a xgiga.hu közvetlen ügyfeleinek kiszolgálásával Segítséget: kiemelt ügyfélszolgálatot, dedikált ügyfélmenedzsert, e-mail, chat és telefonos segítség a nap 24 órájában. Tetszõlegesen variálható szolgáltatáscsomagokat, melyeket üzemeltetés közben kiesés nélkül is változtatható. Sebességet: Quad-Core processzorok, legalább 1Gbites dedikált vonalat belföldi, 100Mbites dedikált vonalat külföldi irányba szerverenként,

Viszonteladói tárhely csomagok

T2 Resellers 1
Tárhely: 10 GB
PHP/CGI futtatás: igen
Max domainek száma: 10 db
Max adatbázisok száma(MySQL): 10 db
Havi fizetéssel: 3.000 Ft
Éves fizetéssel: 30.000 Ft


T2 Resellers 2
Tárhely: 20 GB
PHP/CGI futtatás: igen
Max domainek száma: 20 db
Max adatbázisok száma(MySQL): 20 db
Havi fizetéssel: 5.500 Ft
Éves fizetéssel: 55.000 Ft


T2 Resellers 3
Tárhely: 50 GB
PHP/CGI futtatás: igen
Max domainek száma: 50 db
Max adatbázisok száma(MySQL): 50 db
Havi fizetéssel: 11.000 Ft
Éves fizetéssel: 110.000 Ft


T2 Resellers 4
Tárhely: 100 GB
PHP/CGI futtatás: igen
Max domainek száma: 100 db
Max adatbázisok száma(MySQL): 100 db
Havi fizetéssel: 20.000 Ft
Éves fizetéssel: 200.000 Ft


A feltüntetett árak az általános forgalmi adót nem tartalmazzák.

Mi jelent az overselling?

Általában a legtöbb webtáhelybérlõ végfelhasználó nem használja fel az általuk választott csomag által biztosított teljes kapacitást, ezért az overselling opció lehetõvé teszi viszonteladóink számára, hogy webtárhelyük kapacitásának 100%-át felhasználhassák.

Egy példán szemléltetve: egy VT20G viszont eladói webtárhely teljes kapacitása 20 GB, amelybõl például 10db 2 GB-os tárcsomag adható k, azonban a 10 végfelhasználó nagy valószínûségileg nem használja ki teljesen a 20 GB. Ha például átlagosan csak 1200 MB-ot használnak ki, akkor ténylegesen 12 GB a kapacitás felhasználás. Overselling opció mellett a fel nem használt 8 GB viszont eladó által bérbe adható, azaz 20 GB viszonteladói webtárhelybõl 16 db 1GB-os tárhely adható ki (16 x 1200 MB = 19200 MB). Azonban, hogy ténylegesen mennyi webtárhelykapacitást használnak fel a végfelhasználók a csomagjukból viszonteladónként más és más, valamint az ügyfélkör függvénye.

Viszonteladói domain csomagok

Az alább részletezett viszonteladói domain árajánlataink csak az elõre megvásárolt kreditek esetén érvényesek. Azonban további kedvezmények igényelhetõek a megvásárolt kreditek függvényében.

Viszonteladói domain csomagok igénybevételéhez kérje ajánlatunkat ügyfélszolgálatunktól!

Viszonteladóvá válás

Kérjük, töltse ki az alábbi ûrlapot vagy forduljon telefonos ügyfélszolgálatunkhoz. Hamarosan jelentkezünk és elküldjük a viszonteladói keretszerzõdést.

Szolgáltatás Részletek

Image

SLA-k

Mi szerzodésben is vállaljuk a minimum 99%-os rendelkezére állást. Kérjen szerzodésmintát. Esetleges 99% alatti eredmény esetén ingyenesen nyújtottuk szolgáltatásunkat.

 

Image2

Átlátható megállapodás

Kérd ki szerzõdés mintánkat, ellenõriztesd le ügyvédekkel. Nálunk nincs átverés, nincs apróbetû, csak korrekt szolgáltatás, korrekt vállalásokkal.

 

Image3

Profi ügyfélszolgálat

Sokan írják ki a 24 órás ügyfélszolgálatot a hosting cégek közül, de a legtöbbjük nem nyújt valódi, állandó telefonos elérést. Mi viszont igen, számunkra öröm, hogy szinte minden ügyfelünk szerint a miénk a legjobb ügyfélszolgálat, és nem csak a hosting cégek közül.